Hoi allemaal,

ik zie dat mijn site nog steeds bekeken wordt maar ik stop er nu mee. Morgen gaan we weer pakketten kopen van ons eigen geld. We gaan alle kleding uitzoeken en proberen dan mooie kleding aan rijke mensen te verkopen en zo wat over te houden voor kerstpakketten voor de aller armsten. ik heb alleen van Yvonne en een paar anderen elk jaar geld gekregen en dat is goed gebruikt maar in totaal in 15 jaar plm. 1000 euro. Gaat niet meer. ik ben zelf goed, gezond met mijn nieuwe vriend maar ik trek het niet meer. doe nog best wel veel maar alleen achter mijn buro en op mijn erf. Ani en Ylus doen de pakketten. ik mag ze alleen financieren. Precies 30 jaar heb ik het nu gedaan en ga nu naar de 70 jaar. Kijk dus maar niet meer als je niets te geven hebt.

groet, Ineke

Dit bericht is geplaatst in Humanitair, privé, Projecten, Roemenie. Bookmark de permalink.