Toch nog sneeuw.

Hoi allemaal,

We hadden al sneeuw en de laatste twee dagen toen we de Kerstpakketten uitdeelden was er niets dan regen. gelukkig had ik mijn laarzen aan gedaan. op Kerstavond hield het regenen op en is er vandaag toch weer wat sneeuw gevallen.
Ik heb me lekker verschuild in huis bij de kachel met mijn volk, ben nergens heen geweest en uitgerust van de vele dagen werk voor de arme mensen. Je merkt toch dat je wat ouder wordt.
Alleen al van de week meer dan 60 uur gewerkt maaar de voldoening was groot.
Ani en ik zitten dan in de auto te genieten en te lachen zo blij zijn we dan. Alles dank zij u en de Stichting Romana.
ik heb ook nog donaties gekregen. Hartelijk dank daarvoor. We doen daar weer wat moois van want u weet dat ik alles gelijk aan de mensen doorgeef. Gelukkig ben ik ook bestuurslid van de Stichting Romana en die heeft ook weer giften gekregen en die komen binnenkort weer aan in Roemenië. Hoe dankbaar kan je zijn als je blijde gezichten ziet. We hebben nog kleding pakketten en die geven we de komende tijd uit dus hoop ik op nog wat donaties zodat we er ook wat eten bij kunnen geven.

fijne dagen nog. groet, Ineke

Dit bericht is geplaatst in Humanitair, Projecten, Roemenie. Bookmark de permalink.